TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Casa de avocatură RĂDULESCU & MUȘOI, sărbătorită cu personalități, clienți și apropiați
02.12.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

IMG_5699 (2)Peste 100 de persoane au participat la evenimentul ce a marcat un an de la înființarea Casei de Avocatură RĂDULESCU & MUȘOI, precum și cooptarea noului partener Marius Iosif.

Alături de echipa RĂDULESCU & MUȘOI, la petrecerea ce a avut loc la Restaurantul Sole, situat la etajul 15 al Crystal Tower, s-au aflat reprezentanți din top managementul unor companii cu renume pe piața românească, președinți ai unor instituții publice din domeniul asigurărilor și al finanțelor, reprezentanți ai presei quality și parteneri străini.

”Suntem fericiți că am avut puterea și capacitatea de a merge împreună în acest proiect, pentru că am reușit multe în doar un an de existență. Totul se datorează muncii, echipei și faptului că am acordat clienților noștri atenție și profesionalism”, a spus avocatul Mihai Rădulescu, fondatorul RĂDULESCU & MUȘOI.

IMG_5738Roxana Mușoi, partener fondator al Casei de Avocatură RĂDULESCU & MUȘOI, le-a mulțumit celor prezenți pentru susținere și i-a asigurat că echipa RĂDULESCU & MUȘOI dispune de resurse și de experiență care le garantează excelența în servicii ce cuprind întreg spectrul chestiunilor juridice din sfera comercială.

Un alt moment important al serii a fost acela al prezentării noului partener al RĂDULESCU & MUȘOI, Marius Iosif. Fostul magistrat, cu o experiență de 12 ani în materia dreptului penal și a celui comercial, va coordona Departamentul de Litigii și Arbitraje din cadrul RĂDULESCU & MUȘOI. De asemenea, noul partener va reprezenta portofoliul de clienți administrat de RĂDULESCU & MUȘOI în litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată sau a celor arbitrale, naționale ori internaționale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate