TOP LEGAL
Înregistrările video sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj, Timiş, Prahova şi Sibiu. Se acordă 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti, membrii UNELM şi notarii Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

Print Friendly, PDF & Email

Casa de avocatură RĂDULESCU & MUȘOI, sărbătorită cu personalități, clienți și apropiați

02.12.2014 | JURIDICE.ro

IMG_5699 (2)Peste 100 de persoane au participat la evenimentul ce a marcat un an de la înființarea Casei de Avocatură RĂDULESCU & MUȘOI, precum și cooptarea noului partener Marius Iosif.

Alături de echipa RĂDULESCU & MUȘOI, la petrecerea ce a avut loc la Restaurantul Sole, situat la etajul 15 al Crystal Tower, s-au aflat reprezentanți din top managementul unor companii cu renume pe piața românească, președinți ai unor instituții publice din domeniul asigurărilor și al finanțelor, reprezentanți ai presei quality și parteneri străini.

”Suntem fericiți că am avut puterea și capacitatea de a merge împreună în acest proiect, pentru că am reușit multe în doar un an de existență. Totul se datorează muncii, echipei și faptului că am acordat clienților noștri atenție și profesionalism”, a spus avocatul Mihai Rădulescu, fondatorul RĂDULESCU & MUȘOI.

IMG_5738Roxana Mușoi, partener fondator al Casei de Avocatură RĂDULESCU & MUȘOI, le-a mulțumit celor prezenți pentru susținere și i-a asigurat că echipa RĂDULESCU & MUȘOI dispune de resurse și de experiență care le garantează excelența în servicii ce cuprind întreg spectrul chestiunilor juridice din sfera comercială.

Un alt moment important al serii a fost acela al prezentării noului partener al RĂDULESCU & MUȘOI, Marius Iosif. Fostul magistrat, cu o experiență de 12 ani în materia dreptului penal și a celui comercial, va coordona Departamentul de Litigii și Arbitraje din cadrul RĂDULESCU & MUȘOI. De asemenea, noul partener va reprezenta portofoliul de clienți administrat de RĂDULESCU & MUȘOI în litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată sau a celor arbitrale, naționale ori internaționale.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Irina Maria STANCU


Oana ISPAS


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan