TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Casele de Avocatură și de Proprietate Industrială Andra Mușatescu au organizat cea de-a 8-a masă rotundă sub egida Asociației Internaționale a Mărcilor
03.12.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Pe data de 27 noiembrie 2014, în Sala Festivă a Tribunalului Arad, a avut loc o masa rotundă cu tema „Aspecte practice privind competenţa teritorială a instanţelor judecătoreşti prevăzută de Noul Cod de Procedură Civilă în dreptul mărcilor şi contrafacerea“, organizată de Casele de Avocatură și Proprietate Industrială Andra Mușatescu, sub egida Asociației Internaționale a Mărcilor (INTA). Evenimentul a fost deschis de dr. av. Andra Muşatescu împreună cu vice-președintele Tribunalului Arad, Otto Szep.

Întrunirea este o noutate fiind desfăşurată pentru prima dată în afara capitalei, dar și o continuare firească a meselor rotunde organizate de Casele de Avocatură și de Proprietate Industrială Andra Mușatescu în România.

În cadrul prelegerii introductive, dr. av. Andra Mușatescu a făcut o scurtă prezentare a INTA, menționând, inter alia, ca asociația are peste 6.400 de membri din 190 de țări, iar aceștia contribuie anual cu aproape 12 trilioane USD la PIB-ul mondial, dând exemplu anul 2012, când PIB-ul celor 3 piețe de top a fost de 16 trilioane USD (Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii) și 7 trilioane USD (China).

În cadrul mesei rotunde au fost puse în discuție teme, precum: competenţa teritorială a instanţelor judecătoreşti în dreptul mărcilor şi contrafacerea.

Întâlnirea a fost una interactivă, participanții au adresat numeroase întrebări lectorilor, fiind foarte interesați de temele abordate.

Despre Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate