Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Practică de specialitate pentru studenți la instanțele timișorene
03.12.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității vineri, 28 noiembrie 2014, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la practica de specialitate pentru studenții din anul IV de studiu.

Curtea de Apel din Timişoara și instanţele judecătoreşti din raza acesteia (Tribunalul Timiș și Judecătoria Timișoara) pun la dispoziţia studenţilor un număr de 17 de locuri de practică pe lângă judecători din cadrul acestor instanţe.

Studenții interesați trebuie să depună la secretariat cereri pentru înscrierea în programul de practică, specificând specialităţile, în ordinea preferinţei (litigii civile, litigii civile – profesioniști, litigii penale, litigii de contencios administrativ și fiscal, litigii de muncă). În cazul în care numărul cererilor depășește numărul locurilor disponibile, selecţia se va face pe baza mediilor obţinute în anii de studiu I-III.

Cererile se depun până joi, 4 decembrie 2014, ora 12:00, iar rezultatele selecției vor fi anunțate pe 5 decembrie la avizierul facultății, dar și pe site-ul acesteia.

Întâlnirea studenţilor selectaţi cu judecătorii-tutori va avea loc luni, 8 decembrie 2014, ora 12:00, la sediul Curţii de Apel din Timişoara.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.