Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Practică de specialitate pentru studenți la instanțele timișorene
03.12.2014 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității vineri, 28 noiembrie 2014, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la practica de specialitate pentru studenții din anul IV de studiu.

Curtea de Apel din Timişoara și instanţele judecătoreşti din raza acesteia (Tribunalul Timiș și Judecătoria Timișoara) pun la dispoziţia studenţilor un număr de 17 de locuri de practică pe lângă judecători din cadrul acestor instanţe.

Studenții interesați trebuie să depună la secretariat cereri pentru înscrierea în programul de practică, specificând specialităţile, în ordinea preferinţei (litigii civile, litigii civile – profesioniști, litigii penale, litigii de contencios administrativ și fiscal, litigii de muncă). În cazul în care numărul cererilor depășește numărul locurilor disponibile, selecţia se va face pe baza mediilor obţinute în anii de studiu I-III.

Cererile se depun până joi, 4 decembrie 2014, ora 12:00, iar rezultatele selecției vor fi anunțate pe 5 decembrie la avizierul facultății, dar și pe site-ul acesteia.

Întâlnirea studenţilor selectaţi cu judecătorii-tutori va avea loc luni, 8 decembrie 2014, ora 12:00, la sediul Curţii de Apel din Timişoara.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.