Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara. Practică de specialitate pentru studenți la instanțele timișorene

03.12.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității vineri, 28 noiembrie 2014, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la practica de specialitate pentru studenții din anul IV de studiu.

Curtea de Apel din Timişoara și instanţele judecătoreşti din raza acesteia (Tribunalul Timiș și Judecătoria Timișoara) pun la dispoziţia studenţilor un număr de 17 de locuri de practică pe lângă judecători din cadrul acestor instanţe.

Studenții interesați trebuie să depună la secretariat cereri pentru înscrierea în programul de practică, specificând specialităţile, în ordinea preferinţei (litigii civile, litigii civile – profesioniști, litigii penale, litigii de contencios administrativ și fiscal, litigii de muncă). În cazul în care numărul cererilor depășește numărul locurilor disponibile, selecţia se va face pe baza mediilor obţinute în anii de studiu I-III.

Cererile se depun până joi, 4 decembrie 2014, ora 12:00, iar rezultatele selecției vor fi anunțate pe 5 decembrie la avizierul facultății, dar și pe site-ul acesteia.

Întâlnirea studenţilor selectaţi cu judecătorii-tutori va avea loc luni, 8 decembrie 2014, ora 12:00, la sediul Curţii de Apel din Timişoara.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week