Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Robert Cazanciuc a participat la Consiliul JAI
05.12.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 4 decembrie 2014, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la lucrările Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, ce a avut loc în 4 decembrie 2014, la Bruxelles.

În cursul dezbaterilor au fost aprobate texte din proiectul Regulamentului privind protecţia datelor cu caracter personal referitoare la normele aplicabile sectorului public, precum şi principiile care vor sta la baza organizării şi funcţionării „ghişeului unic”. De asemenea, au fost adoptate textele integrale ale proiectului Directivei privind prezumţia de nevinovăţie, al proiectului de revizuire a Regulamentului privind cererile cu valoare redusă şi al proiectului de revizuire a Regulamentului privind procedurile de insolvenţă. Ultimele două proiecte fac parte din pachetul  “Justiţie pentru dezvoltare”, promovat de Comisia Europeană.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.