Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Robert Cazanciuc a participat la Consiliul JAI

05.12.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Ministerul Justiției a dat publicității joi, 4 decembrie 2014, un comunicat cu privire la participarea ministrului Robert Cazanciuc la lucrările Consiliului Justiţie şi Afaceri Interne, ce a avut loc în 4 decembrie 2014, la Bruxelles.

În cursul dezbaterilor au fost aprobate texte din proiectul Regulamentului privind protecţia datelor cu caracter personal referitoare la normele aplicabile sectorului public, precum şi principiile care vor sta la baza organizării şi funcţionării „ghişeului unic”. De asemenea, au fost adoptate textele integrale ale proiectului Directivei privind prezumţia de nevinovăţie, al proiectului de revizuire a Regulamentului privind cererile cu valoare redusă şi al proiectului de revizuire a Regulamentului privind procedurile de insolvenţă. Ultimele două proiecte fac parte din pachetul  “Justiţie pentru dezvoltare”, promovat de Comisia Europeană.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week