TOP LEGAL
Print Friendly, PDF & Email

Trei studenţi la Drept de la Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Babeş-Boylai din Cluj au câştigat burse de merit în cadrul programului “Bursele Boştină – 2014”
08.12.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Casa de Avocatură “BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII” a desemnat câştigătorii burselor de merit pentru studenţii din anul III şi anul IV ai Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, respectiv anul IV din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, premianţi ai Sesiunilor de Comunicări „Bursele Boştină”. Aceştia sunt: Daniela-Olivia Ghicajanu (Universitarea Babeş-Bolyai Cluj); Matei Ştefănescu – anul IV şi, respectiv, Alexandru-George Stan – anul III (Universiatea din Bucureşti). Lucrările au fost jurizate de Genoveva Luca, Ramona Voinea, Anca Dobrescu şi Nicoleta Pocse, avocate în cadrul departamentului de Litigii şi Executari Silite.

Temele propuse pentru anul acesta au fost: anul III “Garanţiile reale şi privilegiile în Noul Cod civil. Implicaţii practice din perspectiva relaţiilor contractuale derulate între profesionişti” şi, respectiv, anul IV: “Anularea actelor frauduloase încheiate de debitor în dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii nr. 31/1990 a societăţilor comerciale şi a Legii nr. 85/2014 a procedurii insolvenţei.”

Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar şi se acordă pe perioada anului de învăţământ universitar (octombrie-iunie) în care studenţii sunt implicaţi în activităţile academice ale universităţilor respective. De asemenea, dacă vor dori, câştigătorii “Burselor Boştină” vor putea să-şi înceapă cariera profesională în cadrul casei noastre de avocatură.

Bursele Boştină au fost lansate în anul 2006, aflându-se în acest an la a noua ediţie.

Despre BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII

Casa de Avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 de milioane de euro. Casa de Avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate