« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Trei studenţi la Drept de la Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Babeş-Boylai din Cluj au câştigat burse de merit în cadrul programului “Bursele Boştină – 2014”
08.12.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Casa de Avocatură “BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII” a desemnat câştigătorii burselor de merit pentru studenţii din anul III şi anul IV ai Facultății de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, respectiv anul IV din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, premianţi ai Sesiunilor de Comunicări „Bursele Boştină”. Aceştia sunt: Daniela-Olivia Ghicajanu (Universitarea Babeş-Bolyai Cluj); Matei Ştefănescu – anul IV şi, respectiv, Alexandru-George Stan – anul III (Universiatea din Bucureşti). Lucrările au fost jurizate de Genoveva Luca, Ramona Voinea, Anca Dobrescu şi Nicoleta Pocse, avocate în cadrul departamentului de Litigii şi Executari Silite.

Temele propuse pentru anul acesta au fost: anul III “Garanţiile reale şi privilegiile în Noul Cod civil. Implicaţii practice din perspectiva relaţiilor contractuale derulate între profesionişti” şi, respectiv, anul IV: “Anularea actelor frauduloase încheiate de debitor în dauna creditorilor din perspectiva Noului Cod civil, a Legii nr. 31/1990 a societăţilor comerciale şi a Legii nr. 85/2014 a procedurii insolvenţei.”

Valoarea unei burse este de 200 de EURO lunar şi se acordă pe perioada anului de învăţământ universitar (octombrie-iunie) în care studenţii sunt implicaţi în activităţile academice ale universităţilor respective. De asemenea, dacă vor dori, câştigătorii “Burselor Boştină” vor putea să-şi înceapă cariera profesională în cadrul casei noastre de avocatură.

Bursele Boştină au fost lansate în anul 2006, aflându-se în acest an la a noua ediţie.

Despre BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII

Casa de Avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu peste 130 de avocaţi şi consultanţi, în cele 20 de birouri din ţară şi 3 reprezentanţe în străinătate. În 2013, biroul din Bucureşti a realizat o cifră de afaceri de 14,75 de milioane de euro. Casa de Avocatură BOŞTINĂ ŞI ASOCIAŢII a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris.

 
Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD