Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Mureș ref. contractele de asigurare profesională obligatorie
09.12.2014 | JURIDICE.ro

Baroul Mureș a publicat luni, 8 decembrie 2014, un anunț, semnat de av. Nicolae Galdea – Decan, cu privire la încheierea contractelor de asigurare profesională obligatorie pentru anul 2015. Astfel, Baroul va încheia contractele până la sfârșitul lunii decembrie, zilnic, între orele 9:00-13:00.

Cei care vor încheia contracte cu alte societăți de asigurare sunt rugați să depună copia acestora la secretariatul Baroului Mureș până la sfârșitul lunii decembrie 2014. Avocații care nu vor prezenta contractele de asigurare profesională până la sfârșitul lunii decembrie 2014 nu vor fi înscriși în Tabloul avocaților din Baroul Mureș, aferent anului 2015.


Aflaţi mai mult despre , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill













Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.