Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Ziua Europeană a Avocaților și Ziua Drepturilor Omului la Râmnicu Vâlcea
09.12.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Baroul Vâlcea a dat publicității luni, 8 decembrie 2014, un comunicat, semnat de av. Monica Livescu – Decan, cu privire la activitățile organizate de Consiliul Baroului cu ocazia Zilei Europene a Avocaților, a Zilei Internaționale a Drepturilor Omului și a Zilei Constituției.

Pentru a sărbători cele trei evenimente, Baroul Vâlcea va organiza miercuri, 10 decembrie 2014, ora 14:30, la sala Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, o dezbatere între avocați și elevii claselor a XII-a a C.N. Alexandru Lahovary din Râmnicu Vâlcea, având ca temă: Drepturile Omului. Consacrarea lor constituțională și rolul avocatului în apărarea acestora.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate