Secăiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Official partner: Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Dreptul proprietatii intelectuale, Universitaria

Reprezentanții Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices, membri în juriul celei de-a treia ediții a proceselor simulate pe teme ale Dreptului Proprietăţii Intelectuale

8 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

Cons. jur. şi cons. p.i. Nicolae Mureşan, Partner Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices, şi Ioana-Andreea Titere au făcut parte din juriul care a desemnat cea mai bună echipă participantă la Concursul de Procese Simulate pe Dreptul Proprietăţii Intelectuale, organizat de ELSA București.

„Suntem încântați că am participat încă de la prima ediție a acestui concurs și sperăm să colaborăm în continuare la fel de fructuos”, a declarat cons. jur. şi cons. p.i. Nicolae Mureşan, Partner Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices. “Dorim ca evenimentul să continue să fie de interes pentru studenți”, a menționat și cons. jur. Ioana-Andreea Titere, Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices.

Procesul simulat a avut loc pe 6 decembrie 2014, la Curtea de Apel din Bucureşti şi a fost organizat de ELSA București. Din juriu au mai făcut parte și avocaţi de la alte societăţi de avocatură din România.

Scopul acestui proiect este de a da posibilitatea studenților să ia contact cu acest domeniu înainte ca el să fie predat ca materie în facultate, de a pune întrebări, de a rezolva spețe și cazuri din practică, iar, la final, de a demonstra faptul că au acumulat suficiente informații ce pot fi folosite în pregătirea unui proces simulat.

Echipele situate pe locurile I și II, precum și cea mai apreciată pledoarie au fost recompensate cu premii și vor fi avute în vedere la procesul de selecție, prin interviuri, cu participanții selectați, dintre care, Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices va alege câștigătorul unei burse de studiu acordate unui student din anul IV care se va evidenția.

Acesta este al treilea an când Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices va acorda o astfel de bursă și un internship.

Despre Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică