Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Reprezentanții Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices, membri în juriul celei de-a treia ediții a proceselor simulate pe teme ale Dreptului Proprietăţii Intelectuale
08.12.2014 | JURIDICE.ro

Cons. jur. şi cons. p.i. Nicolae Mureşan, Partner Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices, şi Ioana-Andreea Titere au făcut parte din juriul care a desemnat cea mai bună echipă participantă la Concursul de Procese Simulate pe Dreptul Proprietăţii Intelectuale, organizat de ELSA București.

„Suntem încântați că am participat încă de la prima ediție a acestui concurs și sperăm să colaborăm în continuare la fel de fructuos”, a declarat cons. jur. şi cons. p.i. Nicolae Mureşan, Partner Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices. “Dorim ca evenimentul să continue să fie de interes pentru studenți”, a menționat și cons. jur. Ioana-Andreea Titere, Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices.

Procesul simulat a avut loc pe 6 decembrie 2014, la Curtea de Apel din Bucureşti şi a fost organizat de ELSA București. Din juriu au mai făcut parte și avocaţi de la alte societăţi de avocatură din România.

Scopul acestui proiect este de a da posibilitatea studenților să ia contact cu acest domeniu înainte ca el să fie predat ca materie în facultate, de a pune întrebări, de a rezolva spețe și cazuri din practică, iar, la final, de a demonstra faptul că au acumulat suficiente informații ce pot fi folosite în pregătirea unui proces simulat.

Echipele situate pe locurile I și II, precum și cea mai apreciată pledoarie au fost recompensate cu premii și vor fi avute în vedere la procesul de selecție, prin interviuri, cu participanții selectați, dintre care, Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices va alege câștigătorul unei burse de studiu acordate unui student din anul IV care se va evidenția.

Acesta este al treilea an când Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices va acorda o astfel de bursă și un internship.

Despre Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.