Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

Reprezentanții Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices, membri în juriul celei de-a treia ediții a proceselor simulate pe teme ale Dreptului Proprietăţii Intelectuale


8 decembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Cons. jur. şi cons. p.i. Nicolae Mureşan, Partner Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices, şi Ioana-Andreea Titere au făcut parte din juriul care a desemnat cea mai bună echipă participantă la Concursul de Procese Simulate pe Dreptul Proprietăţii Intelectuale, organizat de ELSA București.

„Suntem încântați că am participat încă de la prima ediție a acestui concurs și sperăm să colaborăm în continuare la fel de fructuos”, a declarat cons. jur. şi cons. p.i. Nicolae Mureşan, Partner Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices. “Dorim ca evenimentul să continue să fie de interes pentru studenți”, a menționat și cons. jur. Ioana-Andreea Titere, Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices.

Procesul simulat a avut loc pe 6 decembrie 2014, la Curtea de Apel din Bucureşti şi a fost organizat de ELSA București. Din juriu au mai făcut parte și avocaţi de la alte societăţi de avocatură din România.

Scopul acestui proiect este de a da posibilitatea studenților să ia contact cu acest domeniu înainte ca el să fie predat ca materie în facultate, de a pune întrebări, de a rezolva spețe și cazuri din practică, iar, la final, de a demonstra faptul că au acumulat suficiente informații ce pot fi folosite în pregătirea unui proces simulat.

Echipele situate pe locurile I și II, precum și cea mai apreciată pledoarie au fost recompensate cu premii și vor fi avute în vedere la procesul de selecție, prin interviuri, cu participanții selectați, dintre care, Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices va alege câștigătorul unei burse de studiu acordate unui student din anul IV care se va evidenția.

Acesta este al treilea an când Andra Muşatescu Law & Industrial Property Offices va acorda o astfel de bursă și un internship.

Despre Andra Mușatescu Law & Industrial Property Offices

Casele de Avocatură şi de Proprietate Industrială Andra Muşatescu sunt considerate de publicaţii juridice cunoscute ca “oferind o gamă largă de servicii juridice corporatiste şi comerciale care includ consiliere privind dreptul muncii, concurenţei şi UE, cu un puternic accent pe PI” (Legal 500). De asemenea, “reputaţia în domeniul PI a atras cu sine mai mulţi clienţi internaţionali cunoscuţi” care “laudă serviciile de PI, incluzând şi litigii” (Legal 500), practicând “în fruntea domeniului juridic IP din România cu o vastă experienţă în consultanţa acordată în principal societăţilor multinaţionale” (WTR1000), iar dr. Andra Muşatescu este “un expert în IP de un standard absolut înalt” (Legal 500) şi “un avocat fantastic” (Chambers and Partners).

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro