Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

ELSA Cluj. Lawyers After Hours / 11 decembrie 2014


9 decembrie 2014 | Luiza GOGOZAN

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

10633279_10152831364786897_7019158177767204227_oELSA Cluj-Napoca, prin Departamentul Seminare & Conferinţe, organizează ultimul eveniment de amploare al anului 2014, şi anume “Cafeneaua Juridică”. În data de 11 decembrie, începând cu orele 18:00, studenții sunt invitați să ia parte la o discuţie interactivă pe teme juridice.

Evenimentul “Lawyers After Hours” îşi propune să pună bazele unei discuţii deschise pe teme juridice “profesionist vs. student”, de data aceasta într-un mediu informal. Studenţii vor avea şansa să le adreseze întrebări cu privire la profesiile lor, cât şi cu privire la domeniul în care activează. Discuţiile se vor putea purta pe marginea unor speţe celebre sau se pot adresa întrebări cu privire la oice chestiune neînţeleasă de către student. În acest sens fiecare participant este obligat să-şi aleagă o materie de interes dintre cele 7 alese de organizatori, în urma unui sondaj realizat, şi anume:
1. Introducere în Drept Civil: Ionuţ Vida, Claudiu Gligan
2. Drept Penal General: Ioana Curt
3. Procedură Penală: Lucian Criste
4. Criminalitate informatică: George Zlaţi
5. Dreptul Familiei: Gabriela Ghile
6. Comercial: Mihai Carabas
7. Drept Internaţional/CEDO: Diana Botău

Scopul principal al acestui eveniment este acela de a contribui la dezvoltarea personală şi profesională a studentului, iar “Cafeneaua Juridică” este cel mai plăcut mod de a îmbina utilul cu plăcutul.

ELSA Cluj-Napoca doreşte pe această cale să mulţumească partenerului media, JURIDICE.ro, pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment.

Luiza GOGOZAN
Public Relations Director, ELSA Cluj-Napoca

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii