« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

ELSA Cluj. Lawyers After Hours / 11 decembrie 2014
09.12.2014 | Luiza GOGOZAN

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

10633279_10152831364786897_7019158177767204227_oELSA Cluj-Napoca, prin Departamentul Seminare & Conferinţe, organizează ultimul eveniment de amploare al anului 2014, şi anume “Cafeneaua Juridică”. În data de 11 decembrie, începând cu orele 18:00, studenții sunt invitați să ia parte la o discuţie interactivă pe teme juridice.

Evenimentul “Lawyers After Hours” îşi propune să pună bazele unei discuţii deschise pe teme juridice “profesionist vs. student”, de data aceasta într-un mediu informal. Studenţii vor avea şansa să le adreseze întrebări cu privire la profesiile lor, cât şi cu privire la domeniul în care activează. Discuţiile se vor putea purta pe marginea unor speţe celebre sau se pot adresa întrebări cu privire la oice chestiune neînţeleasă de către student. În acest sens fiecare participant este obligat să-şi aleagă o materie de interes dintre cele 7 alese de organizatori, în urma unui sondaj realizat, şi anume:
1. Introducere în Drept Civil: Ionuţ Vida, Claudiu Gligan
2. Drept Penal General: Ioana Curt
3. Procedură Penală: Lucian Criste
4. Criminalitate informatică: George Zlaţi
5. Dreptul Familiei: Gabriela Ghile
6. Comercial: Mihai Carabas
7. Drept Internaţional/CEDO: Diana Botău

Scopul principal al acestui eveniment este acela de a contribui la dezvoltarea personală şi profesională a studentului, iar “Cafeneaua Juridică” este cel mai plăcut mod de a îmbina utilul cu plăcutul.

ELSA Cluj-Napoca doreşte pe această cale să mulţumească partenerului media, JURIDICE.ro, pentru sprijinul oferit în organizarea acestui eveniment.

Luiza GOGOZAN
Public Relations Director, ELSA Cluj-Napoca

 
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD