Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Alba Iulia judecă contestațiile prin care Tribunalul Alba a respins propunerea de arestare preventivă a 5 inculpați. UPDATE: Decizia instanței


10 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

9 decembrie 2014: Curtea de Apel Alba Iulia a admis contestaţia formulată de DNA şi a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu cu privire la cei 5 inculpaţi, potrivit unui comunicat.

Instanța a admis contestația formulată de DNA-Alba Iulia, în dosarul preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, a desfiinţat încheierea penală atacată şi pe cale de consecinţă a dispus luarea faţă de cei 5 inculpaţi a măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile începând cu data punerii în executare a acestei măsuri.

***

8 decembrie 2014: Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității luni, 8 decembrie 2014, un comunicat cu privire la judecarea contestațiilor formulate de DNA şi inculpaţi împotriva încheierii penale din 4 decembrie 2014 prin care Tribunalul Alba a respins propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor.

Contestaţiile formulate de DNA-Alba Iulia şi cei 5 inculpaţi împotriva încheierii penale din 4 decembrie 2014, dispusă de Tribunalul Alba în dosarul 5319/107/2014, se judecă la Curtea de Apel Alba Iulia marţi, 9 decembrie 2014, începând cu ora 12:00.

Prin încheierea contestată din 4 decembrie 2014 Tribunalul Alba a respins propunerea formulată de DNA-Alba Iulia de arestare preventivă a inculpaţilor M. I. M., B. T. I., V. R. P., P. E. M. şi A. V. şi a dispus faţă de cei 5 inculpaţi măsura controlului judiciar până la data de 15 februarie 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii