Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM ref. solicitarea Ministerului Justiției privind situația barourilor din România


9 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Sistemul judiciar

Comisia nr. 1 – Independența și responsabilizarea justiției, eficientizarea activității acesteia și creșterea performanței judiciare, integritatea și transparența sistemului judiciar – a analizat în ședința de marți, 2 decembrie, solicitarea Ministerului Justiției privind situația barourilor din România.

Astfel, Comisia a decis că hotărârile judecătorești nu pot fi solicitate de Ministerul Justiției și că Direcția Legislație Documentare și Contencios (DLDC) trebuie să solicite instanțelor copii de pe hotărâri judecătorești pronunțate în anul 2014, prin care au fost soluționate excepții privind lipsa calității de reprezentant cu privire la persoane care fac parte din structura UNBR – Bota și prin care au fost soluționate cauze penale referitoare la exercitarea profesiei de avocat de persoane din cadrul aceleași structuri, urmând ca ulterior aceste hotărâri să fie transmise Ministerului Justiției.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică