Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universității din București. Programul de studii post-universitare, Drept privat: Reglementări cuprinse în Noul Cod civil și în Noul Cod de procedură civilă


10 decembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității planul de învățământ al Programului post-universitar de formare și dezvoltare continuă – Drept privat, pentru anul universitar 2014-2015, cu tema: ”Reglementări cuprinse în Noul Cod civil și în Noul Cod de procedură civilă”.

La programul de studii post-universitare se pot înscrie absolvenții cu diplomă de licență, indiferent de specializarea absolvită. Selecția se va face în funcție de media obținută la examenul de licență, iar, în caz de egalitate, departajarea se va face pe baza mediei anilor de studiu.

Termenul limită pentru înscriere este 12 decembrie 2014.

Mai multe informații privind înscrierea sunt disponibile aici.

:: formularul de înscriere

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro