Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității din București. Programul de studii post-universitare, Drept privat: Reglementări cuprinse în Noul Cod civil și în Noul Cod de procedură civilă

10.12.2014 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității planul de învățământ al Programului post-universitar de formare și dezvoltare continuă – Drept privat, pentru anul universitar 2014-2015, cu tema: ”Reglementări cuprinse în Noul Cod civil și în Noul Cod de procedură civilă”.

La programul de studii post-universitare se pot înscrie absolvenții cu diplomă de licență, indiferent de specializarea absolvită. Selecția se va face în funcție de media obținută la examenul de licență, iar, în caz de egalitate, departajarea se va face pe baza mediei anilor de studiu.

Termenul limită pentru înscriere este 12 decembrie 2014.

Mai multe informații privind înscrierea sunt disponibile aici.

:: formularul de înscriere


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership