Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Facultatea de Drept a Universității din București. Programul de studii post-universitare, Drept privat: Reglementări cuprinse în Noul Cod civil și în Noul Cod de procedură civilă
10.12.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității planul de învățământ al Programului post-universitar de formare și dezvoltare continuă – Drept privat, pentru anul universitar 2014-2015, cu tema: ”Reglementări cuprinse în Noul Cod civil și în Noul Cod de procedură civilă”.

La programul de studii post-universitare se pot înscrie absolvenții cu diplomă de licență, indiferent de specializarea absolvită. Selecția se va face în funcție de media obținută la examenul de licență, iar, în caz de egalitate, departajarea se va face pe baza mediei anilor de studiu.

Termenul limită pentru înscriere este 12 decembrie 2014.

Mai multe informații privind înscrierea sunt disponibile aici.

:: formularul de înscriere

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate