« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Delegație din Palestina în vizită la Ministerul Justiției
10.12.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Ministerul Justiției a dat publicității marți, 9 decembrie 2014, un comunicat cu privire la vizita delegației sistemului judiciar palestinian condusă de Președintele Curții Supreme, judecător Ali J.M. Mhanna.

Partea palestiniană s-a arătat foarte interesată de aspectele organizatorice, în efortul de a le implementa la nivelul Ministerului Justiției palestinian, Președintele Curții Supreme Palestiniene concluzionând următoarele: „Întâlnirea de astăzi este punctul de plecare în cadrul cooperării noastre viitoare și vă lansez invitația de a efectua o vizită în Palestina pentru întărirea schimbului de experiență”.

De asemenea, la finalul întâlnirii, secretarul de stat Alin Antochi a menționat următoarele: „Știu că vizita de studiu în România are un caracter explorator în momentul de față și sperăm că această vizită a fost una care va fi de folos în procesul reformei sistemului de justiție din Palestina. Discuțiile aplicate care au avut loc astăzi plecând de la experiența vastă a României în domeniul reformei în justiție ar putea fi continuate și pe viitor și sperăm că ele vor fi o sursă de inspirație în constituirea unui aparat tehnic profesionist în cadrul Ministerului palestinian al Justiției. Avem foarte multe lucruri de aflat din experiența și problematica diversă cu care vă confruntați și apreciem că pe viitor cele două părți ar putea analiza opțiunea încheierii unui Protocol de cooperare”.

 
Secţiuni: Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD