Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Niciun formator SNG nu participă la cursuri de pregătire organizate în afara Școlii
11.12.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Școala Națională de Grefieri a dat publicității miercuri, 10 decembrie 2014, un comunicat, semnat de jud. Elena Miruna Ghica – responsabil cu mass-media, cu privire la ”Cursul intensiv de pregătire pentru examenul de admitere la Școala Națională de Grefieri”, organizat de Academia de cursuri LUPU & PARTNERS.

Comunicatul integral:

”În ședința din 9 decembrie 2014, consiliul de conducere al SNG, prin Hotărârea nr. 59/2014, a luat act de precizările judecătorului Mihail Lohănel în sensul că nu va susține cursuri în calitate de lector la sesiunea de pregătire desfășurată de LUPU & PARTNERS în cadrul ”Cursului intensiv de pregătire pentru examenul de admitere la Școala Națională de Grefieri”, și, în consecință, a constatat ca rămasă fără obiect propunerea de revocare a acestuia din calitatea de personal de instruire al SNG.

Totodată, având în vedere că din echipa de lectori nu face parte niciun formator SNG, s-a solicitat Academiei de cursuri LUPU & PARTNERS să procedeze la înlăturarea oricăror mențiuni cu privire la prezența formatorilor SNG în cadrul echipei de lectori.

Precizăm, încă o dată, că Școala Națională de Grefieri, instituție aflată în coordonarea CSM, care realizează formarea inițială și continuă a grefierilor și a celuilalt personal de specialitate al instanțelor judecătorești și parchetelor, în condițiile legii, nu este implicată sub nicio formă în cursurile de pregătire derulate de Academia de cursuri LUPU & PARTNERS.”

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.