Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Înalţi reprezentanţi ai sistemului judiciar din Palestina, în vizită la INM

11.12.2014 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 10 decembrie 2014, un comunicat cu privire la vizita unor înalţi reprezentanţi ai sistemului judiciar din Palestina, delegație condusă de judecător Ali J. M. Mhanna, Președintele Curții Supreme.

INM a fost reprezentat de jud. dr. Octavia Spineanu-Matei, director, jud. Ana-Maria Garofil, director adjunct responsabil cu formarea inițială, și procuror Marian Trușcă, director adjunct responsabil cu formarea continuă.

Pe parcursul întâlnirii au fost prezentate aspecte legate de modul de organizare și funcționare a Institutului, modul de concepere şi elaborare a programelor de formare profesională, iniţială şi continuă, conţinutul programelor de formare destinate auditorilor de justiţie şi magistraţilor în funcţie și implementarea acestora, metodologia recrutării și formării formatorilor, precum şi metodologiile de evaluare utilizate. Delegația a prezentat părții române particularitățile propriului sistem privind recrutarea și formarea magistraților.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week