Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

A treia reuniune trimestrială a Grupului de Lucru Contencios UE


11 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Afacerilor Externe a dat publicității miercuri, 10 decembrie 2014, un comunicat cu privire la a treia reuniune trimestrială a Grupului de Lucru Contencios UE, ce s-a desfășurat sub coordonarea Agentului Guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, Răzvan-Horaţiu Radu, subsecretar de stat în cadrul MAE.

În cadrul reuniunii, Agentul Guvernamental a prezentat activitatea de reprezentare, desfăşurată în lunile august-decembrie 2014, atât în faţa Comisiei Europene, în cadrul acţiunilor în constatarea neîndeplinirii obligaţiilor, cât şi în faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.

Răzvan-Horaţiu Radu a atras atenția participanților cu privire la creșterea numărului de acţiuni declanşate de Comisia Europeană, precum şi a numărului de directive netranspuse și a solicitat membrilor GLCUE să ia măsurile necesare pentru transpunerea legislaţiei UE restante şi pentru clasarea acţiunilor declanşate.

În cadrul reuniunii, s-a subliniat faptul că România nu a suferit nicio condamnare în faţa CJUE pentru neîndeplinirea obligaţiilor de stat membru.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri