Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Burse de excelență pentru studenții de la Facultatea de Drept a Universității de Vest oferite de Baroul Timiş, Camera Notarilor Publici Timişoara și Schönherr România
12.12.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității joi, 11 decembrie 2014, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la bursele oferite studenților în anul universitar 2014-2015.

Astfel, Facultatea de Drept, în parteneriat cu Baroul Timiş, Camera Notarilor Publici Timişoara și Societatea de avocaţi Schönherr România, oferă 8 burse de excelență, după cum urmează:
– două burse acordate studenţilor din anul II – licenţă Drept;
– trei burse acordate studenţilor din anul III – licenţă Drept;
– trei burse acordate studenţilor din anul IV – licenţă Drept.

Cuantumul bursei este de 300 lei/lună. Bursele se acordă timp de 10 luni, pentru perioada 1 octombrie 2014 – 31 iulie 2015.

Criteriile de acordare a burselor sunt, cumulativ, mediile anilor de studii, rezultatele obţinute la concursurile știinţifice studenţești şi rezultatul obţinut la interviul pentru acordarea bursei.

Studenții interesați își pot depune candidaturile până pe 15 decembrie 2014, ora 10:00, la decanatul facultății.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate