BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti
D&B DAVID SI BAIAS
 
Print Friendly, PDF & Email

ICCJ. Stabilirea unor noi obligaţii fiscale pentru aceeaşi perioadă. Efecte
12.12.2014 | Corina CIOROABĂ

 
Competition Law

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât că, în condiţiile în care printr-o sentință civilă, rămasă irevocabilă, s-a statuat că, pe întreg anul 2004, societatea în cauză a înregistrat pierdere fiscală, nedatorând astfel impozit pe profit, prin emiterea unui nou raport de inspecție fiscală și a unei noi decizii de impunere, prin care se stabilește în sarcina aceleiaşi societăţi obligația de plată a sumei de 1.446.559 RON cu titlu de impozit pe profit suplimentar pentru anul 2004 și majorări de întârziere aferente, organul fiscal tinde să lipsească de efectele lucrului judecat sentința civilă menţionată anterior, astfel că Înalta Curte a dispus anularea acestor acte administrativ-fiscale. (Decizia nr. 1359 din 18 martie 2014 pronunţată în recurs de Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie având ca obiect anulare acte administrativ-fiscale)

Corina CIOROABĂ


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.