Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

ICCJ. Stabilirea unor noi obligaţii fiscale pentru aceeaşi perioadă. Efecte
12.12.2014 | Corina CIOROABĂ

Secţiuni: Fiscalitate, Jurisprudența ÎCCJ, RNSJ
JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât că, în condiţiile în care printr-o sentință civilă, rămasă irevocabilă, s-a statuat că, pe întreg anul 2004, societatea în cauză a înregistrat pierdere fiscală, nedatorând astfel impozit pe profit, prin emiterea unui nou raport de inspecție fiscală și a unei noi decizii de impunere, prin care se stabilește în sarcina aceleiaşi societăţi obligația de plată a sumei de 1.446.559 RON cu titlu de impozit pe profit suplimentar pentru anul 2004 și majorări de întârziere aferente, organul fiscal tinde să lipsească de efectele lucrului judecat sentința civilă menţionată anterior, astfel că Înalta Curte a dispus anularea acestor acte administrativ-fiscale. (Decizia nr. 1359 din 18 martie 2014 pronunţată în recurs de Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie având ca obiect anulare acte administrativ-fiscale)

Corina CIOROABĂ

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti