Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs de promovare în funcţia de judecător la ICCJ / 5 ianuarie – 4 iunie 2015
15.12.2014 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de joi, 11 decembrie 2014, organizarea concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Bucureşti, în perioada 5 ianuarie – 4 iunie 2015, precum şi calendarul de desfăşurare a concursului.

Plenul a aprobat posturile vacante, pe secţii, scoase la concursul pentru promovarea în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, respectiv: 3 posturi la Secţia penală şi 4 posturi la Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

De asemenea, Plenul a aprobat tematica, bibliografia concursului, propuse de Institutul Naţional al Magistraturii, și cererea tip de înscriere.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate