Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concurs de promovare în funcţia de judecător la ICCJ / 5 ianuarie – 4 iunie 2015
15.12.2014 | JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de joi, 11 decembrie 2014, organizarea concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la Bucureşti, în perioada 5 ianuarie – 4 iunie 2015, precum şi calendarul de desfăşurare a concursului.

Plenul a aprobat posturile vacante, pe secţii, scoase la concursul pentru promovarea în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, respectiv: 3 posturi la Secţia penală şi 4 posturi la Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

De asemenea, Plenul a aprobat tematica, bibliografia concursului, propuse de Institutul Naţional al Magistraturii, și cererea tip de înscriere.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.