Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Conferința „Zilele ştiinţelor forensic” / 3-5 decembrie 2014, Timișoara. Cum a fost
15.12.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității luni, 15 decembrie 2014, un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Lucian Bercea – Decan, cu privire la conferința „Zilele ştiinţelor forensic”, organizată în colaborare cu Asociaţia pentru Știinţele Forensic și Serviciul criminalistic al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, în perioada 3-5 decembrie 2014.

La eveniment au participat experţi şi specialişti criminalişti care îşi desfăşoară activitatea în cadrul poliţiei (rolul principal avându-l Claudia Moşoarcă, iniţiatoarea conferinţei, și Remus Scrob, șeful Serviciului criminalistic al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş), precum şi cadre didactice ale facultăţii (prof. univ. dr. Tiberiu Medeanu, titularul cursului de Criminalistică, şi expertul criminalist dr. Cristian Neghină).

De asemenea, au fost prezenți la lucrările conferinței aproximativ 250 de studenți și masteranzi ai Facultăţii de Drept, precum şi ai altor facultăţi din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, care au asistat la prezentări practice ilustrate cu numeroase imagini foto și video, având drept scop aplicarea principalelor teorii din știinţele criminalistice și diferenţierea ficţiunii de realitatea investigaţiei criminalistice.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate