Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Cluj. Sistare activități secretariat, casierie și contabilitate


16 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Cluj a anunțat luni, 15 decembrie 2014, că activitățile de secretariat, casierie și contabilitate vor fi sistate în perioada 22-31 decembrie 2014, în conformitate cu dispozițiile Hotărârii nr. 246/2014 a Consiliului Baroului Cluj. Activitatea va fi reluată în data de 5 ianuarie 2015.

Plata contribuţiilor către Baroul Cluj și Filiala Cluj a CAA se va putea efectua, în acest interval, prin virament bancar, astfel:
Cont: RO76RNCB0106026594670001 BCR Cluj  – pentru contribuția la barou, contribuția UNBR și fondul de solidaritate.
Cont: RO55RNCB0106026602850001 BCR Cluj  – pentru cota către Filiala Cluj a CAA.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii