Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Prelungire delegare în funcția de șef al Serviciului relaţii cu publicul
16.12.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 11 decembrie 2014, prelungirea delegării în funcţia de şef al Serviciului relaţii cu publicul, registratură, secretariat şi arhivă a procurorului Andreea Ruxandra Nica, începând cu data de 1 ianuarie 2015, până la ocuparea postului prin concurs/examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 3 luni.

De asemenea, Plenul a hotărât prelungirea delegării în funcţia de şef al Biroului relaţii cu publicul din cadrul Serviciului relaţii cu publicul, registratură, secretariat şi arhivă a Grațiele Stănescu, începând cu data de 1 ianuarie 2015, până la ocuparea postului prin concurs/examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 3 luni.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.