Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Prelungire delegare în funcția de șef al Serviciului relaţii cu publicul
16.12.2014 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 11 decembrie 2014, prelungirea delegării în funcţia de şef al Serviciului relaţii cu publicul, registratură, secretariat şi arhivă a procurorului Andreea Ruxandra Nica, începând cu data de 1 ianuarie 2015, până la ocuparea postului prin concurs/examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 3 luni.

De asemenea, Plenul a hotărât prelungirea delegării în funcţia de şef al Biroului relaţii cu publicul din cadrul Serviciului relaţii cu publicul, registratură, secretariat şi arhivă a Grațiele Stănescu, începând cu data de 1 ianuarie 2015, până la ocuparea postului prin concurs/examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 3 luni.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate