Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Reprezentantul ICCJ în cadrul Consiliului Ştiinţific al INM
16.12.2014 | JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii, analizând candidaturile depuse de Constantin Brânzan şi Ştefan Pistol, judecători în cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a hotărât în ședința de joi, 11 decembrie 2014, desemnarea lui Ştefan Pistol, ca reprezentant al instanţei supreme în cadrul Consiliului Ştiinţific al Institutului Naţional al Magistraturii, începând cu data de 2 ianuarie 2015, pentru o perioadă de 3 ani.

De asemenea, Plenul a luat act retragerea candidaturii Gabrielei Elena Bogasiu, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de contencios administrativ şi fiscal, pentru desemnarea ca reprezentant al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în cadrul Consiliului Ştiinţific al Institutului Naţional al Magistraturii.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.