Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII numește un nou partener și promovează alți 10 avocați
17.12.2014 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Societatea de avocaţi ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII anunţă 11 promovări interne, ca urmare a procesului de evaluare care a avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2014.

După promovarea a trei parteneri la începutul acestui an, societatea de avocați ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII își extinde din nou echipa de management prin numirea lui Sebastian Radocea ca partener în departamentul de energie al firmei. Alți zece avocați au fost avansați în diverse roluri în cadrul firmei, toate promovările fiind efective de la 1 ianuarie 2015.

Sebastian Radocea

Sebastian Radocea

Sebastian Radocea a devenit partener al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, fiind specializat în dreptul energiei, fuziuni și achiziții și drept societar și comercial. De-a lungul celor 15 ani de activitate profesională, Sebastian a participat la primul proces de separare legală (unbundling) a activităților de distribuție și furnizare de energie electrică la nivelul unei foste societăți de stat din sectorul energiei electrice, precum și în privatizarea unor societăți de distribuție și furnizare a energiei electrice. De asemenea, Sebastian a acordat asistență unui număr considerabil de investitori privați în legătură cu dezvoltarea, operarea, achiziția și/sau vânzarea unor proiecte fotovoltaice. În prezent, el este implicat în implementarea, pentru prima dată în România, a proiectelor de eficiență energetică în sectorul public.

Alți 10 avocați au mai făcut un pas în carieră, fiind promovați la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Astfel, Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene și Dana Busini vor face parte, de la începutul lui 2015, din grupa de elită a firmei – Managing Associate. De asemenea, Olga Cobăsneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Niță, Ruxandra Frangeti și Alexandru Moldoveanu se alătură grupei avocaților seniori – Senior Associate. Majoritatea promovărilor sunt în departamentele de litigii și arbitraje comerciale, inclusiv drept penal, dar și drept societar/comercial, drept financiar-bancar și piețe de capital, PPP/concesiuni sau dreptul muncii.

”Consolidarea echipei a fost și rămâne principalul nostru obiectiv, oricât de pompos sau eufemistic ar putea suna. Resursa umană este cel mai prețios capital al firmei, un capital “majorat” în ultimii ani, atât sub aspect numeric, cât și valoric. Avansările din acest an sunt o recunoaștere a calităților profesionale, a plusului de experiență acumulat, a meritelor speciale și vitezei cu care acești tineri de valoare au venit din urmă. Plutonul este întărit la vârf prin numirea lui Sebastian Radocea ca Partener în departamentul de energie, un colaborator de nădejde și un coechipier cu state vechi, cu un aport important în multe dintre proiectele reprezentative ale practicii noastre în domeniul energiei”, declară Florentin Ţuca, Managing Partner al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII.

Echipa ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII cuprinde peste 170 de avocați și angajați, iar, începând cu 1 ianuarie 2015, numărul partenerilor va urca la 25, de la 24 în prezent.

Despre ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este o firmă de avocatură tip ”full service”, oferind asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, precum și servicii de consultanță fiscală și insolvență. Cu o echipă formată din 105 avocaţi dintre care 24 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, firma de avocatură este recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii/privatizări, litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructură, dreptul muncii, telecomunicații, dreptul concurenței, etc. De asemenea, deține numeroase premii și recunoașteri interne și internaționale din partea unor publicații precum Financial Times, The Lawyer, Chambers Europe, IFLR, Global Arbitration Review, etc.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti