Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII numește un nou partener și promovează alți 10 avocați


17 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Societatea de avocaţi ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII anunţă 11 promovări interne, ca urmare a procesului de evaluare care a avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2014.

După promovarea a trei parteneri la începutul acestui an, societatea de avocați ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII își extinde din nou echipa de management prin numirea lui Sebastian Radocea ca partener în departamentul de energie al firmei. Alți zece avocați au fost avansați în diverse roluri în cadrul firmei, toate promovările fiind efective de la 1 ianuarie 2015.

Sebastian Radocea

Sebastian Radocea

Sebastian Radocea a devenit partener al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII, fiind specializat în dreptul energiei, fuziuni și achiziții și drept societar și comercial. De-a lungul celor 15 ani de activitate profesională, Sebastian a participat la primul proces de separare legală (unbundling) a activităților de distribuție și furnizare de energie electrică la nivelul unei foste societăți de stat din sectorul energiei electrice, precum și în privatizarea unor societăți de distribuție și furnizare a energiei electrice. De asemenea, Sebastian a acordat asistență unui număr considerabil de investitori privați în legătură cu dezvoltarea, operarea, achiziția și/sau vânzarea unor proiecte fotovoltaice. În prezent, el este implicat în implementarea, pentru prima dată în România, a proiectelor de eficiență energetică în sectorul public.

Alți 10 avocați au mai făcut un pas în carieră, fiind promovați la statutul de Managing Associate sau Senior Associate. Astfel, Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene și Dana Busini vor face parte, de la începutul lui 2015, din grupa de elită a firmei – Managing Associate. De asemenea, Olga Cobăsneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Niță, Ruxandra Frangeti și Alexandru Moldoveanu se alătură grupei avocaților seniori – Senior Associate. Majoritatea promovărilor sunt în departamentele de litigii și arbitraje comerciale, inclusiv drept penal, dar și drept societar/comercial, drept financiar-bancar și piețe de capital, PPP/concesiuni sau dreptul muncii.

”Consolidarea echipei a fost și rămâne principalul nostru obiectiv, oricât de pompos sau eufemistic ar putea suna. Resursa umană este cel mai prețios capital al firmei, un capital “majorat” în ultimii ani, atât sub aspect numeric, cât și valoric. Avansările din acest an sunt o recunoaștere a calităților profesionale, a plusului de experiență acumulat, a meritelor speciale și vitezei cu care acești tineri de valoare au venit din urmă. Plutonul este întărit la vârf prin numirea lui Sebastian Radocea ca Partener în departamentul de energie, un colaborator de nădejde și un coechipier cu state vechi, cu un aport important în multe dintre proiectele reprezentative ale practicii noastre în domeniul energiei”, declară Florentin Ţuca, Managing Partner al ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII.

Echipa ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII cuprinde peste 170 de avocați și angajați, iar, începând cu 1 ianuarie 2015, numărul partenerilor va urca la 25, de la 24 în prezent.

Despre ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII

ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII este o firmă de avocatură tip ”full service”, oferind asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, precum și servicii de consultanță fiscală și insolvență. Cu o echipă formată din 105 avocaţi dintre care 24 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, firma de avocatură este recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii/privatizări, litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructură, dreptul muncii, telecomunicații, dreptul concurenței, etc. De asemenea, deține numeroase premii și recunoașteri interne și internaționale din partea unor publicații precum Financial Times, The Lawyer, Chambers Europe, IFLR, Global Arbitration Review, etc.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii