Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Eliberare/avizare carduri de avocat pentru 2015


19 decembrie 2014 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Baroul București a dat publicității miercuri, 17 decembrie 2014, un anunț cu privire la eliberarea/avizarea cardurilor de avocat pentru anul 2015.

Astfel, avocații definitivi pot depune cereri pentru avizarea cardului de tip CCBE, începând cu 5 ianuarie 2015. Avocații stagiari și cei înscriși în Tabloul special al avocaților străini pot depune cereri pentru emiterea cardului de avocat în format clasic, începând din 18 decembrie 2014.

Cererile pentru eliberarea cardurilor aferente anului 2015 se găsesc la etajul IV, urmând a fi vizate de către compartimentele de specialitate și depuse la biroul IT, camera 501.

Cardurile se vor elibera pe loc pentru avocații definitivi și în maxim patru zile de la depunerea cererii pentru avocații stagiari.

De asemenea, Baroul reamintește avocaților obligația de a achita taxele și contribuțiile datorate, astfel:
– avocați definitivi: 564 lei/an
– avocați stagiari: 276 lei/an.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro