Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Baroul București. Serbarea Pomului de Crăciun 2014


23 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, între orele 11:00-14:00, în organizarea Consiliului Baroului București, a avut loc serbarea Pomului de Crăciun la Palatul de Justiție din București.

Uriașa Sală a pașilor pierduți a Curții de Apel București a găzduit un grandios spectacol, cucerind deopotrivă inimile copiilor, dar și pe cele ale părinților, avocați ai Baroului București.

Fidel păstrării tradițiilor Sărbătorilor de iarnă, Consiliul Baroului București a organizat și în acest an serbarea Pomului de Crăciun, dedicată copiilor avocaților.

La deschiderea evenimentului au fost prezenți Decanul, avocat Ion ILIE-IORDĂCHESCU, Consilier avocat Flavia TEODOSIU și Consilier avocat dr. Iosif FRIEDMANN-NICOLESCU, care au rostit scurte alocuțiuni.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică