Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Serbarea Pomului de Crăciun 2014
23.12.2014 | JURIDICE.ro

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, între orele 11:00-14:00, în organizarea Consiliului Baroului București, a avut loc serbarea Pomului de Crăciun la Palatul de Justiție din București.

Uriașa Sală a pașilor pierduți a Curții de Apel București a găzduit un grandios spectacol, cucerind deopotrivă inimile copiilor, dar și pe cele ale părinților, avocați ai Baroului București.

Fidel păstrării tradițiilor Sărbătorilor de iarnă, Consiliul Baroului București a organizat și în acest an serbarea Pomului de Crăciun, dedicată copiilor avocaților.

La deschiderea evenimentului au fost prezenți Decanul, avocat Ion ILIE-IORDĂCHESCU, Consilier avocat Flavia TEODOSIU și Consilier avocat dr. Iosif FRIEDMANN-NICOLESCU, care au rostit scurte alocuțiuni.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.