Varia
JURIDICE

Academia LUPU & PARTNERS organizează o nouă sesiune a cursurilor de pregătire pentru admiterea în profesiile juridice
23.12.2014 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Locurile la Cursurile de Admitere în Profesiile Juridice de Avocat, Magistrat, Notar și Grefier din 23 ianuarie 2015 s-au ocupat.

Academia LUPU & PARTNERS organizează, începând cu data de 13 martie 2015, o nouă sesiune a Cursurilor Intensive de Pregătire pentru Examenele de Admitere în Barou, INM, Notariat și Școala Națională de Grefieri. Înscrierile se fac la telefon 0766.056.807 sau prin e-mail: alexandra@lupupartners.ro.

Cursurile sunt concepute astfel încât orice persoană, absolventă de studii în domeniu, să poată participa, cu condiţia de a-şi asuma să înveţe şi să depună eforturi şi în particular pentru a sedimenta informaţia prezentată la cursuri. Cursurile se desfăşoară în grupe restrânse de cursanţi pentru ca fiecare să primească atenţia şi suportul necesar pregătirii pentru examen. Deoarece locurile sunt limitate, rezervarea locului se va face în ordinea înscrierilor.
Participarea la cursuri nu înlocuieşte pregătirea şi studiul individual, ci ajută la completarea ei, crescând semnificativ şansele de succes.

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.