Varia
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Volumul conferinței FIDE 2014
29.12.2014 | JURIDICE.ro

Federația Internațională de Drept European (FIDE) a dat publicității Volumul Proceedings: Speeches from the XXVI FIDE Congress, o sinteză a lucrărilor Congresului din 2014, care s-a desfășurat la Copenhaga, în perioada 28-31 mai 2014.

De asemenea, Editura DJØF Publishing a publicat primele trei volume ale Congresului, care reunesc rapoartele naționale prezentate, respectiv:
Volume 1The Economic and Monetary Union: Constitutional and Institutional Aspects of the Economic Governance within the EU
Volume 2: Union Citizenship: Development, Impact and Challenges
Volume 3: Public Procurement Law: Limitations, Opportunities and Paradoxes.

FIDE a dat publicității și o serie de fotografii din cadrul Congresului.

FIDE este o federație de asociații la nivel european din domeniul Dreptului Uniunii Europene. Pentru detalii, se poate citi articolul semnat de Julia Laffranque, FIDE – Unind minţi remarcabile ale dreptului european: cei 50 de ani ai Federaţiei Internaţionale de Drept European, publicat în Revista Română de Drept European nr. 4/2013, în traducerea lui Mihai Banu. Julia Laffranque este membru de onoare din străinătate al ARDAE – Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.