Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Volumul conferinței FIDE 2014


29 decembrie 2014 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Federația Internațională de Drept European (FIDE) a dat publicității Volumul Proceedings: Speeches from the XXVI FIDE Congress, o sinteză a lucrărilor Congresului din 2014, care s-a desfășurat la Copenhaga, în perioada 28-31 mai 2014.

De asemenea, Editura DJØF Publishing a publicat primele trei volume ale Congresului, care reunesc rapoartele naționale prezentate, respectiv:
Volume 1The Economic and Monetary Union: Constitutional and Institutional Aspects of the Economic Governance within the EU
Volume 2: Union Citizenship: Development, Impact and Challenges
Volume 3: Public Procurement Law: Limitations, Opportunities and Paradoxes.

FIDE a dat publicității și o serie de fotografii din cadrul Congresului.

FIDE este o federație de asociații la nivel european din domeniul Dreptului Uniunii Europene. Pentru detalii, se poate citi articolul semnat de Julia Laffranque, FIDE – Unind minţi remarcabile ale dreptului european: cei 50 de ani ai Federaţiei Internaţionale de Drept European, publicat în Revista Română de Drept European nr. 4/2013, în traducerea lui Mihai Banu. Julia Laffranque este membru de onoare din străinătate al ARDAE – Asociaţia Română de Drept şi Afaceri Europene.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii