Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București ref. Serbarea de Crăciun
06.01.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Baroul București a anunțat luni, 5 ianuarie 2015, că apreciază participarea în număr mare a copiilor avocaților membri la Serbarea de Crăciun, ce a avut loc în data de 20 decembrie 2014, în Sala Pașilor Pierduți din Curtea de Apel București.

Evenimentul s-a bucurat de o atmosfera specială, fiind, prin tradiție, un deosebit moment de sărbătoare oferit celor mici de către Baroul București.

Părinții avocați care nu au ridicat cadourile de Crăciun pentru copiii înscriși la serbare le pot solicita de la barou, etajul V, camera 512, până la data de 20 ianuarie 2015, ora 16:00.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate