Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM selectează doi magistrați pentru cea de a doua ediţie a Şcolii de vară
08.01.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității miercuri, 7 ianuarie 2015, un anunț, semnat de Cătălin Andrei Popescu – Director Direcţia Afaceri Europene, Relaţii Internaţionale şi Programe, cu privire la începerea procedurii de selecție a doi experți, din rândul judecătorilor și procurorilor români specializaţi în domeniul dreptului penal, pentru cea de a doua ediţie a Şcolii de vară, cu tema ”Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală”, organizată la Sinaia, în perioada 22-26 iunie 2015, potrivit unui comunicat.

În cooperare cu INM, CSM va selecta experții ce vor participa la activitățile Școlii de vară, care vor avea un pronunţat caracter practic şi se vor desfășura sub formă de ateliere de lucru şi sesiuni de procese simulate. La aceste activităţi participă şi doi experţi străini desemnaţi de Consiliul Europei şi Administraţia Naţională a Instanţelor din Norvegia.

Documentele necesare pentru înscriere:
– CV;
– scrisoare de intenție;
– un plan de activitate pentru Școala de vară având o durată de 5 zile, adresată unui număr de 20 de auditori de justiție de anul al II-lea și 5 grefieri.

Documentele vor fi trimise la adresa de e-mail: alexandra.zaporojanu@inm-lex.ro, până la data de 7 februarie 2015, inclusiv.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate