INM selectează auditori de justiție pentru participarea la a doua ediție a Școlii de vară / 22-26 iunie 2015, Sinaia. UPDATE: Prelungire selecție participanți


19 mai 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

19 mai 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității luni, 18 mai 2015, un anunț cu privire la prelungirea selecției participanților la cea de a doua ediţii a Şcolii de vară pentru viitorii judecători, procurori şi reprezentanți ai altor profesii juridice.

Urmare a retragerii, din motive obiective, a unui participant înscris în termenul inițial, organizatorii reiau procedura de selecție.

La lucrările Şcolii de vară urmează să fie selectat și invitat să participe un auditor de justiţie de anul al II-lea de studiu la INM (loc alocat auditorilor de justiție procurori).

Candidaturile pot fi transmise până la data de 29 mai 2015 persoanei de contact menţionate.

***

8 ianuarie 2015: Institutul Național al Magistraturii a dat publicității miercuri, 7 ianuarie 2015, un anunț, semnat de judecător Ana Maria Garofil – Director adjunct responsabil cu formarea inițială, cu privire la organizarea celei de a doua ediții a Şcolii de vară pentru viitorii judecători, procurori şi reprezentanți ai altor profesii juridice în cadrul proiectului ”Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

Tema acestei ediții este ”Dreptul de apreciere al organelor judiciare în contextul noilor coduri în materie penală” şi va fi organizată la Sinaia, în perioada 22-26 iunie 2015.

La lucrările Şcolii de vară urmează să fie selectați şi invitați să participe 20 de auditori de justiție de anul al II-lea de studiu la INM (10 locuri alocate procurorilor, 10 locuri judecătorilor), întocmindu-se și o listă de rezervă.
În acest scop, se vor avea în vedere următoarele:
1. motivația participanților;
2. neparticiparea la programe similare de formare;
3. cunoașterea limbii engleze poate constitui un avantaj.

Auditorii de justiție de anul al II-lea care sunt interesați sunt rugați să transmită un CV si o scrisoare de intenție, în format electronic, următoarei persoane de contact desemnate: Alexandra Zaporojanu, INM, e-mail: alexandra.zaporojanu@inm-lex.ro.

Candidaturile pot fi transmise până la data de 7 februarie 2015.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro