Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
TOP LEGAL
CorporatePlatinum members
Print Friendly, PDF & Email

Primul blog pe teme de drept penal al afacerilor din România a fost lansat de avocatul Mihai Mareș
08.01.2015 | JURIDICE.ro

Mihai Mareș, managing partner al casei de avocatură Mareş / Danilescu / Mareş, și-a lansat un blog pe teme de drept penal al afacerilor, unde va comenta cele mai importante cazuri de infracționalitate economică din România și va oferi sfaturi și informații despre legislația din domeniu. Blogul poate fi citit la adresa www.mihaimares.ro.

„Acest blog este un pas firesc din strategia pe care am implementat-o începând din acest an, aceea de a concentra majoritatea timpului meu în soluționarea cazurilor de drept penal al afacerilor. Sper ca experiența și expertiza mea să fie utile celor interesați de domeniu, în condițiile în care nu trece o zi fără să auzim de percheziții DIICOT si DNA la sediile a diferite firme sau arestări de marcă în dosare de evaziune, coruptie sau spălare de bani”, a declarat Mihai Mareș, managing partner al casei de avocatură Mareş / Danilescu / Mareş.

Acesta este implicat în dosare care acoperă o arie largă de infracțiuni financiar – contabile, precum fraude, luare de mită, sechestrarea activelor, investigații multi – jurisdicționale, extrădare sau încălcări ale reglementărilor din domeniul mediului. Totodată, Mihai Mareș oferă consultanță clienților în investigații sau audituri interne, spălare de bani, fraudă sau alte încălcări ale legilor economice.

Despre Mareş / Danilescu / Mareş
Mareș / Danilescu / Mareș este una dintre cele mai dinamice societăți de avocatură de business din România, înființată de avocați care și-au dobândit expertiza solidă în societăţi locale și internationale. Avocații parteneri au asistat cu precădere corporații internaţionale și antreprenori locali de anvergură în proiecte de fuziuni și achiziții, drept bancar și financiar, arbitraje și litigii internationale, concurență și proprietate intelectuală, insolvență, dreptul muncii și drept fiscal.
Asociații fondatori ai Mareș / Danilescu / Mareș sunt implicati în mod substanțial în activitatea profesională curentă a societății, oferind clienților asistență juridică și consultanță în domenii precum asigurări, industria auto, banking, piețe de capital, energie, FMCG, infrastructură, mediu, media, real estate și telecom.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.