Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Dana Gîrbovan, noul purtător de cuvânt al Curții de Apel Cluj

09.01.2015 | JURIDICE.ro

Începând cu data de 8 ianuarie 2015, conducerea Biroului de informare şi relaţii publice a Curţii de Apel Cluj va fi asigurată de către judecător Dana Cristina Gîrbovan, în calitate de purtător de cuvânt al instanţei, şi de către judecător Gheorghe Valentin Chitidean ca locţiitor, potrivit unui comunicat al Curții de Apel Cluj.

Cererile vizând informaţiile de interes public şi activitatea instanţei vor fi adresate expertului pentru relaţii publice Adrian Dănilă.

Date de contact:
Judecător Dana Cristina Gîrbovan: 40-264.504.300 (int. 225), 0758.109.999, dana.garbovan@just.ro
Judecător Gheorghe Valentin Chitidean: 40-264.504.300 (int. 199), gheorghe.chitidean@just.ro.


Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership