Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

BONDOC & ASOCIAȚII promovează un nou partener


9 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Simona Petrisor a fost promovata, de la 1 ianuarie 2015, partener al BONDOC & ASOCIATII SCA, una dintre cele mai active firme de avocatura de business din piata.

Despre decizia de a largi parteneriatul, Lucian Bondoc, Managing Partner, a mentionat: “Simona Petrisor este un profesionist excelent, promovarea sa ca partener reprezentand o recunoastere fireasca a calitatilor si experientei, precum si a rezultatelor sale. Simona va coordona practica financiar-bancara, continuand sa aiba o implicare semnificativa si pe zonele de piete de capital, asigurari, precum si ajutor de stat/fonduri europene. Largirea parteneriatului reflecta dezvoltarea naturala a echipei avand in vedere extinderea bazei de clienti si este in concordanta cu strategia noastra de crestere solida si de promovare continua a excelentei in asistenta pe care o oferim, precum si de recunoastere si recompensare a valorii si efortului.”

Simona BondocSimona Petrisor a mentionat “Sunt onorata de aceasta promovare si bucuroasa ca voi avea ocazia sa dezvolt in continuare domeniile pe care lucrez din pozitia de partener. Aceste domenii sunt in evolutie rapida, oferind multiple oportunitati de dezvoltare, dar si o serie de provocari. Cred ca echipa noastra este foarte bine pozitionata si anul acesta pentru a gestiona foarte bine provocarile si valoriza oportunitatile in beneficiul celor mai de seama parteneri ai nostri – clientii.”

Simona este licentiata a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, precum si a Colegiului Juridic Franco-Roman de Studii Europene in anul 2003, obtinand in 2004 si un master in dreptul afacerilor la Universitatea Paris II, Panthéon-Assas, Franta. Printre proiectele importante pe care le-a coordonat recent se numara: asistenta acordata in legatura cu finantarea dezvoltarii sau achizitiei unor importante proiecte eoliene din Romania; asistenta acordata bancilor creditoare in legatura cu doua finantari de tipul LBO realizate in industria IT si industria echipamentelor electrice; asistenta acordata cumparatorilor in legatura cu finantarea achizitiilor unor fabrici in industria materialelor de constructii si industria alimentara de la societati in insolventa. Simona a acordat, de asemenea, asistenta juridica uneia dintre principalele banci din Romania in legatura cu preluarea portofoliului de retail al altei banci si in participarea la alte proceduri similare, asistand in mod frecvent si societati de investitii si administratori ai acestora in legatura cu aspecte ce tin de legislatia pietei de capital.

BONDOC & ASOCIATII SCA este o societate de avocatura din primul esalon, avand o alianta exclusiva cu White & Case LLP in ceea ce priveste Romania. Concomitent cu acordarea de consiliere juridica pe aspecte de drept romanesc, BONDOC & ASOCIATII SCA conlucreaza la unison cu avocatii din cadrul firmei White & Case din cele 39 de birouri ale acesteia, stabilite in 26 de tari, conferind astfel amploare globala fiecarui proiect in parte. BONDOC & ASOCIATII SCA a fost implicata intr-un numar semnificativ de proiecte majore, avand recunoastere din partea unor mari companii din industrii precum energie, servicii financiare, imobiliare si constructii, asigurari, farmaceutice, comert, etc.  Echipa de avocati a BONDOC & ASOCIATII SCA include avocati cu experienta in ceea ce priveste cunoasterea pietei locale, precum si a mediului economic si de reglementare locala si numara aproximativ 30 de avocati.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii