Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Notificare în atenția redacției publicației online Avocatura.com, precum și a conducerii și reprezentanților societăților care au ca obiect de activitate organizarea activității site-ului Avocatura.com, respectiv a celor care vizează acuratețea informațiilor și calitatea articolelor publicate
10.01.2015 |

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Subsemnata Ligia Catuna, in calitate de avocat, de profesor universitar, de membru in societatea profesionala de avocati LIGIA CATUNA & ASOCIATII, de membru in corpul profesional al avocatilor din Baroul Timis si din UNBR, si nu in ultimul rand de simplu titular al drepturilor civile morale, va rog sa binevoiti a publica scuze oficiale pe acelasi site, pe aceeasi durata de timp cat a fost mentinut articolul si in acceasi pozitie a paginii, fata de continutul denigrator al articolului “Mesaj pentru o ipocrita ignoranta din Baroul Timis (si fariseii din toate celelalte Barouri)”.

Reactia aparent tardiva a mea fata de continutul acestui articol se bazeaza strict pe imprejurarea ca am sperat, e drept inutil, ca reactia supradimensionata si ireverentioasa, elegant spus, a redactorului sef va fi retrasa ca urmare a crezului pe care acesta, in mod clar, l-a exprimat pe aceeasi pagina, Avocatura.com – Crez jurnalistic si misiune editoriala.

Apreciez ca fiind obligatoriu gestul de prezentare de scuze in public, in conditiile de mai sus solicitate, precum si eliminarea deindata a textului si a citatului musical (melodia trupei Parazitii) avand in vedere mesajul denigrator transmis la adresa mea prin intregul editorial.

Consider ca principiile promovate , cel putin teoretic, de catre redactia Avocatura.com sunt suficiente pentru a justifica prezentarea scuzelor publice precum si retragerea articolului.

In asteptarea gestului firesc, solicitat prin acest mesaj, va doresc mult success in promovarea reala a valorilor profesiei de avocat si a membrilor corpului sau professional.

Ligia CĂTUNA

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti