Secţiuni » Arii de practică » Business » Construcţii
Construcţii
CărţiProfesionişti

Înscrierea lucrărilor pentru prima conferință internațională de dreptul construcțiilor din România
14.01.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Construcții
JURIDICE - In Law We Trust

Participanții care doresc să participe cu o lucrare în cadrul conferinței „New Perspectives in Construction Law” își pot anunța intenția până la data de 1 februarie, pe site-ul evenimentului.

Prima conferință științifică internațională de dreptul construcțiilor din România, organizată de Asociația Română de Dreptul Construcțiilor, va avea loc între 19 și 21 martie 2015, în București, la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României. Înscrierile se pot face prin intermediul site-ului conferinței, care conține detalii complete despre participare.

Pentru înscrierea lucrărilor, participanții au ca termen limită, pentru trimiterea abstractului, data de 1 februarie 2015, lucrarea completă urmând să fie trimisă până pe 1 martie. Întreg procesul de înscriere se va face prin intermediul site-ului evenimentului, iar participanții care își înscriu lucrarea în conferința „New Perspectives in Construction Law” au obligația de a fi prezenți la sesiunile de lucru, pentru susținerea ei.

Comitetul științific pentru validarea lucrărilor trimise este format din: prof. univ. dr. Brândușa Ștefănescu – Academia de Științe Economice din București, prof. dr. Cornelia Lefter – Academia de Științe Economice din București, conf. univ. dr. Crenguța Leaua – Academia de Științe Economice din București, prof. univ. dr. Eugenia Preda – Universitatea Tehnică de Construcții din București, conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias – Decan al Facultății de Drept, Universitatea din București, prof. mr. dr. Monika Chao-Duivis – Universitatea Delft, Olanda, prof. univ. dr. Smaranda Anghieni – Rector al Universității “Titu Maiorescu” din București, prof. univ. dr. Viorel Roș – Universitatea “Nicolae Titulescu” din București.

Parteneri media: Revista Mașini și Utilaje, JURIDICE.ro.

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor are ca scop sprijinirea sectorului de construcții prin elaborarea și promovarea unei legislații care să faciliteze activitatea de construcții într-un mediu în permanentă schimbare și evoluție, reunind juriști și ingineri, specialiști în acest domeniu. La finalul anului 2014, Asociația Română de Dreptul Construcțiilor a devenit membru al rețelei europene de asociații specializate pe dreptul construcțiilor, European Society of Construction Law. Mai multe detalii despre activitatea asociației sunt disponibile aici.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti