Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM selectează doi experți ce vor participa la seminariile organizate pentru Inspecția Judiciară
14.01.2015 | JURIDICE.ro


Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 13 ianuarie 2015, un anunț cu privire la începerea procedurii de selecție, din rândul judecătorilor sau procurorilor, a doi experţi români în vederea participării la seminariile ce vor fi organizate pentru Inspecţia Judiciară în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”.

CSM, în calitate de promotor de proiect, implementează, în parteneriat cu INM, SNG, Inspecţia Judiciară, Consiliul Europei şi Administraţia Naţională a Instanţelor din Norvegia, acest proiect, având ca obiectiv general consolidarea capacității sistemului judiciar român cu privire la aplicarea noilor coduri, prin dezvoltarea unui plan de pregătire şi a unor instrumente adecvate menite să ofere formare profesională continuă, să dezvolte ghiduri de formare şi materiale didactice pentru magistraţi şi alte categorii de personal din sistemul judiciar.

Documentele necesare pentru înscriere:
– scrisoare de intenţie;
– Curriculum Vitae (semnat – în format PDF);
– propunere financiară privind onorariul solicitat/zi lucrătoare;
– proiect de plan de seminar.

Documentele vor fi trimise la adresa de e-mail: calina.ghitulescu@csm1909.ro, până la data de 23 ianuarie 2015.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate