Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele cu vechime în funcții juridice. Taxa de înscriere și examinarea medicală
14.01.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității marți, 13 ianuarie 2015, un anunț cu privire la taxa de participare și examinarea medicală pentru concursul susținut de persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Candidaţii la concursul de admitere în funcţia de notar public, ce se va desfăşura în zilele de 24 şi 26 februarie 2015, se vor prezenta la Comisia de examinare medicală a judecătorilor, procurorilor, magistraţilor-asistenţi şi personalului asimilat acestora, din cadrul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu, în perioada 27 ianuarie – 10 februarie 2015, pentru obţinerea certificatului medical, în baza programării Institutului Notarial Român.

Taxa de înscriere la concurs este de 3.500 lei și se va achita în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR Plevnei.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.