Notari publici
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele cu vechime în funcții juridice. Taxa de înscriere și examinarea medicală
14.01.2015 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității marți, 13 ianuarie 2015, un anunț cu privire la taxa de participare și examinarea medicală pentru concursul susținut de persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Candidaţii la concursul de admitere în funcţia de notar public, ce se va desfăşura în zilele de 24 şi 26 februarie 2015, se vor prezenta la Comisia de examinare medicală a judecătorilor, procurorilor, magistraţilor-asistenţi şi personalului asimilat acestora, din cadrul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu, în perioada 27 ianuarie – 10 februarie 2015, pentru obţinerea certificatului medical, în baza programării Institutului Notarial Român.

Taxa de înscriere la concurs este de 3.500 lei și se va achita în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR Plevnei.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.