« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele cu vechime în funcții juridice. Taxa de înscriere și examinarea medicală
14.01.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității marți, 13 ianuarie 2015, un anunț cu privire la taxa de participare și examinarea medicală pentru concursul susținut de persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Candidaţii la concursul de admitere în funcţia de notar public, ce se va desfăşura în zilele de 24 şi 26 februarie 2015, se vor prezenta la Comisia de examinare medicală a judecătorilor, procurorilor, magistraţilor-asistenţi şi personalului asimilat acestora, din cadrul Centrului Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu, în perioada 27 ianuarie – 10 februarie 2015, pentru obţinerea certificatului medical, în baza programării Institutului Notarial Român.

Taxa de înscriere la concurs este de 3.500 lei și se va achita în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR Plevnei.

 
Secţiuni: Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD