Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Plenul CSM ref. Proiectele de lege privind prelucrarea datelor cu caracter personal și comunicațiile electronice


16 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Cyberlaw
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat în ședința de joi, 15 ianuarie 2015, Proiectul de Lege pentru completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și Proiectul de Lege pentru completarea O.U.G. nr. 111/2011 privind comunicaţiile electronice, potrivit unui comunicat.

Proiectele au fost elaborate în cadrul Grupului de lucru interinstituţional pentru analiza legislaţiei naţionale privind reţinerea datelor generate sau procesate în cadrul activităţii de furnizare de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii și au fost transmise către CSM pentru informare.

Plenul a stabilit că, la acest moment, nu pot fi formulate poziţii sau comentarii relativ la calitatea proiectelor, ci doar la stadiul în care se află acestea, întrucât procesul de elaborare a proiectelor actelor normative în discuţie este în derulare. Avizul CSM va fi solicitat de inițiator după definitivarea proiectelor.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro