Varia
JURIDICE

CSM. Numiri în funcții de conducere în cadrul Serviciului relații cu publicul, registratură, secretariat şi arhivă


19 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în ședința de joi, 15 ianuarie 2015, numirea în funcţia de şef serviciu – Serviciul relaţii cu publicul, registratură, secretariat şi arhivă, pe o perioadă de 3 ani, începând cu aceeași dată, a Andreei Ruxandra Nica, procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, detaşată la Consiliul Superior al Magistraturii, în prezent delegată în funcţia de şef al Serviciului relaţii cu publicul registratură, secretariat şi arhivă, și numirea în funcţia de şef birou – Biroul relaţii cu publicul, pe o perioadă de 3 ani, începând cu aceeași dată, a Grațielei Stănescu, consilier juridic – personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor, în prezent delegată în funcţia de şef al Biroului relaţii cu publicul.

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro