Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Conferințe organizate în cadrul proiectului privind consolidarea sistemului judiciar din România
20.01.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Baroul București a publicat luni, 19 ianuarie 2015, un anunț cu privire la implementarea, de către CSM, a proiectului „Consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative instituționale”, aferent Mecanismului Financiar Norvegian 2009–2014.

În cadrul acestui proiect urmează a fi organizate trei conferințe a căror tematică va cuprinde dezbateri privind aplicarea dispozițiilor noului Cod civil și noului Cod de procedură civilă, fiind programate a se desfășura în următoarele perioade:
– 23-24 februarie 2015,
– 16-17 aprilie 2015,
– 28-29 mai 2015.

Locația și agenda urmează a fi comunicate ulterior.

Avocații interesați pot comunica numele, telefonul și adresa de e-mail până la data de 26 ianuarie 2015, la e-mail info@baroul-bucuresti.ro.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate