Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Christine Valmy s-a stins


20 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Christine Valmy, pe numele adevărat Cristina Xantopol, antreprenor în industria cosmeticelor a trecut în neființă duminică, 18 ianuarie 2015, la vârsta de 88 de ani, ca urmare a unei complicaţii pulmonare severe, pe fondul unei suferinţe cardiace cronice, informează Mediafax.

Aceasta a fost studentă a Facultății de Drept a Universității din București, pe care nu a absolvit-o.

Renumita femeie de afaceri a urmat, în paralel cu Facultatea de Drept, cursuri de specialitate în îngrijirea pielii şi dermatologie, care au stat la baza carierei sale ulterioare de estetician.

În 1948, Christine Valmy a deschis primul său salon în Bucureşti, specializat în tratamente pe bază de plante tradiţionale. A emigrat în Grecia în 1959, ulterior lucrând tot în industria cosmeticelor pentru companii din Grecia şi Israel. În 1960, Valmy şi familia sa au emigrat în SUA, unde aceasta a înfiinţat una dintre primele şcoli pentru esteticieni din SUA, în 1966.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică