Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Alba Iulia. Concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante de grefieri


21 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Curtea de Apel Alba Iulia a dat publicității marți, 20 ianuarie 2015, un anunț, cu privire la organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante de grefieri.

Posturile vacante sunt următoarele:
– două posturi de grefier cu studii superioare juridice la Curtea de Apel Alba Iulia;
– un post de grefier cu studii superioare juridice la Tribunalul Sibiu;
– un post de grefier cu studii superioare juridice la Tribunalul Hunedoara;
– un post de grefier cu studii superioare juridice la Judecătoria Deva (pe perioadă determinată) până la data de 28 august 2016 sau până la reluarea activităţii titularei.

Concursul va avea loc pe 8 martie 2015, iar actele necesare înscrierii se depun în perioada 19 ianuarie – 13 februarie 2015, la sediul Curții de Apel Alba Iulia, cam. 108, et. 1, în zilele lucrătoare, între orele 09:00-15:00.

Taxa de înscriere la concurs este de 150 de lei și se plătește la casieria instanței.

Informații suplimentare sunt disponibile aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii