Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

CSM selectează experți specializați în domeniile NCC, NCPC, NCP și NCPP
21.01.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 20 ianuarie 2015, un anunț cu privire la începerea procedurii de selecție de experți specializați în domeniile Noului Cod Civil, Noului Cod de Procedură Civilă, Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală, în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Printre activităţile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi organizarea, în anul 2015 și 2016, a 6 conferințe de formare continuă (trei în domeniile Noului Cod Civil și Noului Cod de Procedură Civilă și alte trei în domeniile Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală), cu durata de două zile, pentru aproximativ 75 de judecători și procurori fiecare, în vederea dezbaterii dispoziţiilor noilor coduri. În vederea organizării activităților menționate, CSM și INM selectează experți specializaţi în domeniul Dreptului civil și procesual civil și experți specializaţi în domeniul Dreptului penal și procesual penal.

În cadrul conferinţelor vor participa doi experţi român şi doi experţi străini desemnaţi de Consiliul Europei şi Administraţia Naţională a Instanţelor din Norvegia.

Documentele necesare pentru înscriere:
– CV;
– scrisoare de intenție în care se va menţiona şi oferta financiară.

Documentele vor fi trimise la adresele de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro sau epaunescu@csm1909.ro, până la data de 6 februarie 2015, inclusiv.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti