Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

CSM selectează experți specializați în domeniile NCC, NCPC, NCP și NCPP


21 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 20 ianuarie 2015, un anunț cu privire la începerea procedurii de selecție de experți specializați în domeniile Noului Cod Civil, Noului Cod de Procedură Civilă, Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală, în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Printre activităţile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi organizarea, în anul 2015 și 2016, a 6 conferințe de formare continuă (trei în domeniile Noului Cod Civil și Noului Cod de Procedură Civilă și alte trei în domeniile Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală), cu durata de două zile, pentru aproximativ 75 de judecători și procurori fiecare, în vederea dezbaterii dispoziţiilor noilor coduri. În vederea organizării activităților menționate, CSM și INM selectează experți specializaţi în domeniul Dreptului civil și procesual civil și experți specializaţi în domeniul Dreptului penal și procesual penal.

În cadrul conferinţelor vor participa doi experţi român şi doi experţi străini desemnaţi de Consiliul Europei şi Administraţia Naţională a Instanţelor din Norvegia.

Documentele necesare pentru înscriere:
– CV;
– scrisoare de intenție în care se va menţiona şi oferta financiară.

Documentele vor fi trimise la adresele de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro sau epaunescu@csm1909.ro, până la data de 6 februarie 2015, inclusiv.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii