Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Sistemul judiciar

CSM selectează experți specializați în domeniile NCC, NCPC, NCP și NCPP

21 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 20 ianuarie 2015, un anunț cu privire la începerea procedurii de selecție de experți specializați în domeniile Noului Cod Civil, Noului Cod de Procedură Civilă, Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală, în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Printre activităţile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi organizarea, în anul 2015 și 2016, a 6 conferințe de formare continuă (trei în domeniile Noului Cod Civil și Noului Cod de Procedură Civilă și alte trei în domeniile Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală), cu durata de două zile, pentru aproximativ 75 de judecători și procurori fiecare, în vederea dezbaterii dispoziţiilor noilor coduri. În vederea organizării activităților menționate, CSM și INM selectează experți specializaţi în domeniul Dreptului civil și procesual civil și experți specializaţi în domeniul Dreptului penal și procesual penal.

În cadrul conferinţelor vor participa doi experţi român şi doi experţi străini desemnaţi de Consiliul Europei şi Administraţia Naţională a Instanţelor din Norvegia.

Documentele necesare pentru înscriere:
– CV;
– scrisoare de intenție în care se va menţiona şi oferta financiară.

Documentele vor fi trimise la adresele de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro sau epaunescu@csm1909.ro, până la data de 6 februarie 2015, inclusiv.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică