Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM selectează experți specializați în domeniile NCC, NCPC, NCP și NCPP
21.01.2015 | JURIDICE.ro

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității marți, 20 ianuarie 2015, un anunț cu privire la începerea procedurii de selecție de experți specializați în domeniile Noului Cod Civil, Noului Cod de Procedură Civilă, Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală, în cadrul proiectului „Asistență pentru consolidarea capacității sistemului judiciar din România de a face față noilor provocări legislative și instituționale”, finanţat în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Printre activităţile propuse pentru realizarea obiectivelor proiectului se numără şi organizarea, în anul 2015 și 2016, a 6 conferințe de formare continuă (trei în domeniile Noului Cod Civil și Noului Cod de Procedură Civilă și alte trei în domeniile Noului Cod Penal și Noului Cod de Procedură Penală), cu durata de două zile, pentru aproximativ 75 de judecători și procurori fiecare, în vederea dezbaterii dispoziţiilor noilor coduri. În vederea organizării activităților menționate, CSM și INM selectează experți specializaţi în domeniul Dreptului civil și procesual civil și experți specializaţi în domeniul Dreptului penal și procesual penal.

În cadrul conferinţelor vor participa doi experţi român şi doi experţi străini desemnaţi de Consiliul Europei şi Administraţia Naţională a Instanţelor din Norvegia.

Documentele necesare pentru înscriere:
– CV;
– scrisoare de intenție în care se va menţiona şi oferta financiară.

Documentele vor fi trimise la adresele de e-mail: nadia.taran@inm-lex.ro sau epaunescu@csm1909.ro, până la data de 6 februarie 2015, inclusiv.


Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.