Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Plafonul garanțiilor alocate pe anul 2015 pentru Programul Prima casă


21 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Banking, Construcții, Noutăți legislative

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 40 din data de 16 ianuarie 2015 a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 16/2015 pentru completarea art. 3 din anexa nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 717/2009 privind aprobarea normelor de implementare a programului „Prima casă”.

Potrivit actului normativ, pentru anul 2015, se alocă un plafon al garanţiilor, care pot fi emise potrivit OUG nr. 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului „Prima casă”, de 2.500 milioane lei.

În anul 2015, se pot emite garanţii potrivit OUG nr. 60/2009, cu încadrarea în limita plafonului menționat mai sus, a diferenţei rămase nealocate din plafonul aferent anului 2014, precum şi a diferenţei neutilizate până la data de 31 decembrie 2014 din sumele alocate finanţatorilor din plafonul disponibil în anul 2014. Suma reprezentând diferenţa rămasă nealocată, precum şi cea alocată şi neutilizată din plafonul alocat pentru anul 2014 se publică pe site-ul FNGCIMM şi pe cel al Ministerului Finanţelor Publice, până în data de 31 ianuarie 2015.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică