Secţiuni » Arii de practică » Business » Proprietate intelectuală
Proprietate intelectuală
DezbateriCărţiProfesionişti

NNDKP deschide clasamentele de proprietate intelectuală din 2015 cu trei locuri I în WTR 1000
21.01.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul proprietatii intelectuale, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Practica de proprietate intelectuală a Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a fost clasată pe primul loc în ghidul WTR 1000, editat de World Trademark Review în domeniul mărcilor. Este al doilea an consecutiv în care NNDKP obține această performanță în ambele specializări cercetate de WTR 1000, proceduri administrative și strategie, respectiv apărarea drepturilor și litigii.

Ana-Maria Baciu

Ana-Maria Baciu

Mai mult, Ana-Maria Baciu, partener și coordonator al practicii de proprietate intelectuală, este recomandată printre experții români de prim rang din domeniu. Sunt, de asemenea, apreciate competențele Sorinei Olaru, partener în departamentul de litigii, și ale Deliei Belciu, asociat senior în echipa de IP (situate pe palierul al doilea al clasamentului individual). NNDKP este, astfel, firma cu cei mai mulți specialiști recunoscuți de WTR 1000 în România.

WTR 1000 alcătuiește anual un top al celor mai bune firme de avocatură, agenţii de proprietate intelectuală şi profesionişti din peste 70 de jurisdicţii importante din lume, având la bază interviuri cu clienții și competitorii acestor entități.

NNDKP a încheiat anul 2014 cu distincția „Firma Anului în Proprietate Intelectuală” (acordată de Managing Intellectual Property – MIP) și cu poziționarea pe primele locuri ale clasamentelor publicaţiilor de profil recunoscute pe plan mondial precum IAM Patent 1000 (editat de Intellectual Asset Management), MIP și IP Stars (publicate de Managing Intellectual Property), Chambers Europe.

Despre practica de proprietate intelectuală a NNDKP

Practica de proprietate intelectuală a NNDKP (NNDKP IP) a fost înființată în 2003, fiind specializată în administrarea drepturilor de proprietate intelectuală și consultanță în domeniul drepturilor legate de proprietate intelectuală, precum și soluționarea aspectelor litigioase legate de acestea. NNDKP IP are o echipă formată din cinci avocați (doi dintre ei deținând și calificarea de consilieri în proprietate industrială) și trei consilieri în proprietate industrială în domeniile mărci, desene și brevete.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti