Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Guvernul a aprobat Strategia Națională pentru Tineret 2015-2020


22 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Universitaria

Ministerul Tineretului și Sportului a dat publicității joi, 15 ianuarie 2015, un comunicat cu privire la aprobarea, de către Guvernul României, a Strategiei Naționale pentru Tineret 2105-2020.

Documentul reprezintă rezultatul efortului depus în perioada 2013-2015 de către Ministerul Tineretului și Sportului și UNICEF, fiind construit pe patru piloni: 1. Muncă și Antreprenoriat; 2. Educație Non-formală și Cultură; 3. Sănătate, sport și recreere; 4. Participare și voluntariat.

Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului și Sportului: „Ministerul Tineretului și Sportului este principalul furnizor de politici publice în ceea ce privește tinerii și problematicile de tineret și studențești. Strategia Națională pentru Tineret 2015-2020 vine ca un răspuns la realitățile sociale în care trăim și care ne arată în fiecare zi că nu mai putem fi reactivi, la situații punctuale, ci trebuie să gândim politici sustenabile, cu efecte imediate și pe termen îndelungat.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică