INM recrutează coordonatori de practică pentru auditorii de justiție din anul II de studiu


22 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Oportunități de carieră
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității marți, 20 ianuarie 2015, un anunț cu privire la declanşarea procedurilor de recrutare pentru ocuparea a 12 posturi de coordonator de practică pentru auditorii de justiţie din anul II de studiu.

Personalul de instruire al INM este selectat cu preponderenţă din rândul magistraţilor, în urma unei proceduri transparente, pe baza cunoştinţelor în domeniul respectiv şi a aptitudinilor didactice, cu respectarea principiilor şi obiectivelor activităţilor de formare a judecătorilor şi procurorilor prevăzute de legi, regulamente şi documente strategice ale INM.

Dosarul de înscriere la concurs va conţine următoarele documente:
– Curriculum Vitae;
– scrisoare de intenţie;
– plan de desfăşurare a programului de practică;
– un proiect de program de stagiu.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 23 februarie 2015, la sediul INM, la numărul de fax 021.311.02.34, sau pe adresa de e-mail: ruxandra.ana@inm-lex.ro.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro