Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesională
Publicare comunicate şi informări profesionale
ComunicateInterviuriLawyers WeekEvenimenteRecrutareAvocaţiExecutoriNotariSistemul judiciar

Ambasadorul Franței în România a primit placheta de onoare a MAI


22 ianuarie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Evenimente recente

Gabriel Oprea, Ministrul Afacerilor Interne, a acordat miercuri, 21 ianuarie 2015, placheta de onoare a MAI ambasadorului Franței în România, François Saint-Paul, potrivit unui comunicat.

Gabriel Oprea: „Evenimentele din Franța au impus reanalizarea tuturor componentelor sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională, în special cele în plan legislativ. Cred că această analiză a fost făcută în mod individual de fiecare stat european, însă am convingerea că pasul următor este acela ca împreună, la nivelul Uniunii Europene, să putem găsi o soluție integrată, unitară și eficientă pentru a întări securitatea cetățenilor noștri”.

François Saint-Paul: „Nu trebuie să rămânem siderați, la nivel psihologic sau politic, ci trebuie să reacționăm și să fim conștienți de ceea ce trebuie să facem. La nivel european, trebuie să apară noi axe de reflecție. Trebuie explorate noi axe de cooperare la nivelul poliției. Trebuie să avem o reflecție suplimentară a ceea ce trebuie să facem pentru a lucra împreună inclusiv pentru ceea ce se întâmplă pe Internet. Nu e vorba de a restrânge libertatea de exprimare, e vorba de a proteja.”

François Saint-Paul este licențiat în drept și absolvent al Institutului de studii politice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică