Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Prim procuror revocat din funcție ca urmare a Raportului Inspecției Judiciare privind eficiența managerială
22.01.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat în ședința de miercuri, 21 ianuarie 2015, capitolul privind Parchetul de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului cuprins în Raportul Inspecţiei Judiciare nr. 4065/IJ/1077/DIP/2014 privind „eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor prevăzute de legi şi regulamente, de către conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna şi parchetele arondate acestuia, respectiv, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului”, precum şi propunerile Inspecţiei Judiciare.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât revocarea din funcţia de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului a procurorului Ratcu Claudia Irina, începând cu data de 22 ianuarie 2015.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate